panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Har du guldmynt som du vill sälja?

Om du har några gamla mynt hemma så kan de vara värdefulla. Kanske är de av äkta guld? Då kan du tjäna mycket pengar på att sälja dem. Ta gärna reda på lite om myntens ursprung innan du vänder dig till en yrkesman för att diskutera försäljning. Särskilt om mynten har legat länge i din byrålåda. De behöver absolut inte vara stöldgods men detta är bra att veta.

Tänk efter en stund om du känner dig osäker. Ifall någon av dina vänner eller släktingar har varit guldgrävare så kanske mynten var hans eller hennes? Då är de säkert äkta och dyrbara. Ju äldre mynten är desto bättre betalt kan du få.

Säker transport

Använd dig av en guldpåse som beställs hos Guldpost för att skicka guldet säkert till en butik som köper guld. Det skickas som ett rekommenderat brev och är dessutom försäkrat. Risken att dina värdesaker försvinner längs vägen är mycket liten. Om du har en säljare inom räckhåll kan du förstås överlämna guldet personligen. Gör det som du tycker känns tryggast och lugnast.

Även om guldpriset varierar så är det generellt högt. Du kommer alltid att få bra betalt för äkta guld. Detta är en säker investering om du vill vänta och se vad som händer.

Comments are closed.