panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Guld och smycken som stort intresse

Du kanske är den typ av person som gärna samlar på dig smycken och kanske speciellt guldsmycken. Det är ditt stora intresse och fyller gärna på ditt smyckeskrin då och då. Om guld och smycken är ditt stora intresse så finns det stora möjligheter att du kan göra fynd då du köper dig något äldre smycke.

Om du känner att det är för mycket i ditt smyckeskrin så finns ju alltid möjligheten att sölja guld online. Du ser dagspriser direkt och det är bara att väga upp ditt guld och se hur mycket det blir. Det kan bli en bra slant till andra smycken som du vill införskaffa. Alla har vi olika intressen och det finns garantera likasinnade som dig därute.

Kolla upp om det finns någon grupp på Facebook eller börja med att lägga upp dina smycken online på exempelvis Instagram. Dela med dig av din samling och se om det finns andra med samma intresse som du kan bli vän med. Kanske ni kan deala smycken mellan er om det är möjligt. Du kanske har något smycke som någon annan är intresserad av och den har något som kan intressera dig.

Comments are closed.