panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Börja med målning

Alla kan inte vara konstnärer på en gång men det går at börja måla och utvecklas och bli bättre på att måla. Alla är vi barn i början och det gäller att våga testa på för att se om det finns någon form av talang.

Skaffa det som krävs

Se till att skaffa dig det som krävs för att du ska kunna börja med dina första alster. Om du kanske börjar med akryl för att sedan gå över till akvarell är helt och hållet upp till dig. Du kommer att se snabbt vad som passar dig bäst. Det är viktigt att inte tänka för mycket till en början utan bara börja med ditt konstverk. Ta dina färger och dina penslar och bara kör igång, det får bli vad det blir.

Hitta en plats hemma

Försök hitta en plats hemma där du känner dig bekväm och där du trivs. Det kan gärna vara ett rum som du bara målar i så du slipper plocka undan utan kan gå in när du helst känner för det. Ibland så kan inspirationen infinna sig coh då är det skönt om allt finns på plats så du direkt kan börja att måla. Du kan också välja en kväll i veckan där du ägnar dig åt din hobby måleriet. Detta tvingar dig att få till något.

Comments are closed.